Vil du skape oppmerksomhet om ditt budskap eller gjøre reklame for bedriften din ved et maraton, en fotball turnering, på stranden eller til lignende utendørs events? Da er et beachflagg det helt riktige produktet for deg. Et beachflagg er et reklamesystem som består av en bøyd stang med et avrundet banner. Banneret er festet i den ene siden slik at det fungerer som et flagg og kan bevege seg i vinnen. Derfor egner det seg veldig godt til utendørs arrangementer, der du kan forvente vinn og annet ustabilt vær. Det er slitesterkt, robust og står godt fast på ujevne underlag med sin stabile fot som kan tilpasses. Derfor kan et beachflagg lett brukes på alle typer underlag som sann, gress, grus og lignende. 

Med et beachflagg kan du gjøre reklame for din virksomhet på én eller begge sider av banneret. Her kan du reklamere for et godt tilbud, for et event, et spesielt budskap eller bare skape oppmerksomhet om din bedrift eller organisasjon. Det fanger oppmerksomheten fra forbipasserende og er opplagt å anvende når mange folk er samlet til sportsbegivenheter eller lignende events. Det kan enten være i forbindelse med at du har en stand på plassen, eller bare som en reklame for seg selv.

Hos Easydisplay.no forhandler de reklamesystemer i høy kvalitet, og her finner du selvfølgelig også et stort utvalg av beachflagg. Blant de mange modeller og designs kan du helt sikkert finne akkurat det produktet som egner seg for deg og dine behov. Du kan velge mellom ulike størrelser og designs, slik at du får presis det beachflagget som dekker dine ønsker og krav. Banneret gir mulighet til trykk i veldig høy kvalitet, slik at budskapet ditt fremstår flott og nøyaktigt. Og så har du selvfølgelig alltid mulighet til å få personlig råd og veiledning fra Easydisplay.no.