Det er viktig å ta godt vare på din hud i hverdagen så den kan holde seg frisk, sunn og pen i mange år. En av måtene til å gjøre dette på er ved å bruke hudpleie produkter i høy kvalitet, som gir huden næring og ikke inneholder noen skadende stoffer for deg eller din hud. Hos Decrusto.no finner du en herlig serie av produkter som gjør det beste for din hud. Blant disse er den helt fantastisk peel off mask som både er rask og enkel å bruke, og som gir din hud den behandlingen den fortjener. 

Det smarte med en peel off mask er at den er veldig enkel å bruke i forhold til en vanlig ansiktsmaske. Du påfører bare kremen på de områder i ansiktet som er særlig utsatte. Det gjelder spesielt t-sonen, altså panne, nese og hake. I løpet av kort tid begynner masken å tørke inn, og slik blir den altså sittende der du har påført den. Du kan slappe av eller få ordnet forskjellige ting, mens masken virker på din hud. Når masken er ferdig å virke, så fjerner du den bare ved å trekke den forsiktig av huden og vaske av eventuelle rester. En utrolig praktisk type ansiktsmaske!

Decrusto Peel Off Mask inneholder en unik sammensetting av ingredienser som er spesielt designet til å gi din hud den næringen den trenger. Den jobber med huden i dybden, der den går inn og renser porene og absorberer overflødig talg fra huden. Slik fjerner den hudormer og urenheter, renser huden i dybden og reduserer den overflødige fettproduksjon som fører til disse urenheter. Samtidig inneholder masken beroligende planteekstrakter som gjør huden myk, glatt og ren ved å hjelpe huden til å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse. 

The Original Decrusto Black Peel Off Mask er en vegansk maske, som verken inneholder parabener, fargestoffer, silikon eller mineralske oljer som kan være dårlige for deg og din hud. Samtidig er verken produktet eller ingredienser testet på dyr. Slik kan du bruke masken med god samvittighet for både deg selv og miljøet. Masken er basert på naturlige ingredienser og inneholder en rekke ting som har en god virkning på din hud. Trollhassel roer ned irritert hud, renser i dybden og har en mykgjørende egenskap, mens kaolinleire absorberer overflødig talg. Aktivt kull absorberer oljer fra din hud, og agurk ekstrakt i masken minsker utslett og inflammasjon og bidrar til å jevne ut huden så den får et yngre utseende.

Samtidig er Peel Off masken fra Decrusto den eneste i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner. Dette er ingredienser som styrker hudens immunforsvar og hjelper til å forbedre hudens regenerasjon. De sikrer en langtidsvirkende effekt på elastisiteten i huden så du kan få en frisk, ung og flott hud i mange år fremover.

Besøk Decrusto.no for å lese mer om den fantastiske peel off mask. Her kan du også kjøpe ditt eksemplar og oppleve effekten på din egen hud. Masken selges til en veldig fordelaktig pris, og Decrusto gir deg samtidig rask levering og god service hver gang.