En fiolin er et fantastisk instrument som gir en utrolig vakker og ren lyd. Du finner vanligvis fiolinen innen klassisk musikk eller som en del av et orkester, men den kan også lett anvendes til å skape en mer moderne lyd og nyere musikksjangere. Alle kan lære seg å spille fiolin, så det spiller ingen rolle om du er helt nybegynner innen musikkens verden, eller om du er veldig øvet på strengeinstrumenter på forhånd. Instrumentet gir mulighet til konstant utvikling, og derfor kan du utfordre seg selv – selv etter mange år med en fiolin i hånden.

Det finnes forskjellige typer av fioliner, nemlig de akustiske og de elektriske. Det tradisjonelle valget – og absolutt også det mest brukte av de to – er selvfølgelig den akustiske modellen, som gir den klassiske lyden du kjenner. Men flere og flere velger den elektriske fiolinen, fordi denne gir muligheten til å koble den opp på en forsterker eller lignende. Som nybegynner er det mulig å starte på begge varianter. Det avhenger mest av din personlige smak, og selvfølgelig også i hvilken sammenheng du ønsker å bruke din fiolin – om det skal være alene, som del av orkester eller kanskje sammen med et band.

Hos Danmusikk.no kan du finne et stort utvalg av både elektriske og akustiske fioliner. Her er det noe for både barn og voksne, nybegynnere og eksperter. De mange varianter og modeller gjør det mulig å finne en fiolin som passer spesifikt for deg, både når det gjelder den utvendige designen og den innvendige teknologien. Du kan selvfølgelig også finne tilbehør som ekstra buer, oppbevaring, harpiks, stativer og annet brukbart tilbehør. Hos Danmusikk.no får du alltid et stort og oppdatert sortiment som lever opp til en veldig høy standard når det gjelder kvalitet, samt veldig konkurransedyktige priser på alle de herlige fioliner i utvalget.