Et GoPro kamera er spesielt designet for å kunne være med deg overalt og brukes under sport og aktivitet. Det er lite, praktisk og kan beskyttes mot både trykk, støt og vann. Men med det riktige utstyret og tilbehøret kan du faktisk få enda mer ut av ditt GoPro og bruke det i enda flere situasjoner. Dette GoPro tilbehør kan du finne hos Promount.no som har spesialisert seg innen ulikt utstyr som passer for det populære aktivitetskamera. Derfor er du alltid garantert høy kvalitet, slitestyrke og brukervennlighet i alle produkter i det store utvalget, og så får du det samtidig til en veldig konkurransedyktig pris.

Blant sortimentet tilbyr de et stort utvalg av såkalte mounts, altså holdere for GoPro. Det kan være holdere som kan festes rundt hodet eller kroppen, på en hjelm eller lignende, men det kan også være føtter og tripods for å stabilisere kamera. Du kan selvfølgelig også velge mellom flere ulike håndholdte mounts som et trigger sett eller en teleskopstang. Med slike mounts kan du få mye mer ut av ditt kamera fordi du kan få mer stabile videoer, få en større rekkevidde eller tilmed bruke ditt GoPro i situasjoner der du må ha begge hender fri. Det er blant annet veldig praktisk ved ekstremsport.

Men utvalget er ikke kun begrenset til de smarte mounts. Det inkluderer også mye annet GoPro tilbehør såsom ekstra batterier slik at ditt kamera aldri går tom for strøm, samt ulike produkter for både oppbevaring og beskyttelse så du kan ta best mulig vare på ditt GoPro i alle situasjoner. Eller hva med kule filtre og linser slik at du for eksempel kan få flotte bilder når du dykker. Promounts.no har et utrolig stort sortiment, så du kan helt sikkert også finne akkurat det du mangler blant de mange forskjellige produkter.