Escape Rooms er et konsept som vokser i popularitet, både i Norge og i utlandet. Og det er ikke uten grunn. Det er nemlig en veldig annerledes, morsom og utfordrende form for underholdning, der alle kan være med og få en spennende opplevelse ut av det. Et Escape Room er et levende spill. Konseptet bygger på at spillets deltagere blir låst inne i et rom, og så går en klokke i gang med nedtelling. Inne på rommet ligger det gjemt spor, oppgaver, redskaper og hints som dere skal bruke underveis. Hvert spor fører deg videre til et nytt, og til slutt har dere løst alle oppgaver og funnet frem til koden eller nøkkelen som skal låse dere ut av rommet – hvis dere klarer det innen nedtellingen slutter altså.

Her kan hele familien være med, uansett alder og bakgrunn. Det er nemlig ingen krav til hva du må kunne på forhånd, og oppgavene krever ikke styrke, stor viten eller særlige evner. Til gjengjeld blir dere utfordret på deres evne til å tenke kreativt og ut av boksen. Dere må se mønstre, finne sammenheng, og ikke minst samarbeid for å finne ut av hvordan dere kommer videre. Derfor er det kun en fordel å ha med en gruppe som kan se tingene fra forskjellige vinkler og bidra med ulike kompetanser.

Escape Rooms er en utrolig morsom opplevelse, uansett om du prøver det med venner, kollegaer, familie eller lignende. Rommet er som regel bygget opp om et virkelig gjennomført tema med en historie eller et mysterium som ligger bak, og derfor er det enkelt å leve seg inn i det og bli grepet av stemningen. Vil dere prøve et Escape Room i Oslo, da kan dere finne det hos Teamescape.com. Prøv en annerledes og utfordrende type underholdning i dag, og få en fantastisk morsom opplevelse.