Vil du heller ikke akseptere å bruke vaskemiddel som kan skade dine klær og ha en negativ effekt på både deg og miljøet? Da skal du velge produkter fra På Stell. Her er det nemlig fokus på å produsere miljøvennlige og økologiske produkter som tar vare på miljøet samtidig med at det behandler både deg og dine klær på den best mulige måten. Da kan du sikre optimal håndtering av dine plagg og effektiv vask uten å gå på kompromiss. Du kan vaske med god samvittighet hver gang. Og det beste er at vasken ikke blir mindre effektiv bare fordi den er skånsom og mild, presis som det heller ikke er dyrt for deg å tenke miljøvennligt og økologisk.

På Stell har laget den helt fantastiske ullvask som egner seg til silke, ull og andre sensitive plagg. Det er viktig å vaske ull på den riktige måten for å unngå at klærne blir skadet av vask. Med På Stell Ullvask blir dine plagg helt rene uten at de tar skade fra enzymer eller blekemiddel som kan ødelegge stoffet, og slik får du skånsom og effektiv vask som sikrer at dine klær holder i lenger tid og bevarer en flott passform. Den økologiske og biologiske nedbrytbare På Stell Ullvask inneholder nemlig ingen ensymer eller blekemidler, fargestoffer eller parfyme, amoniakk, klor, palmeolje eller andre tilsetningsstoffer. Det betyr at verken du eller miljøet blir skadet når du anvender den effektive ullvask. Den er samtidig svært drøy, noe som betyr at du bare trenger en liten mengde til hver vask. Faktisk kan du nøyes med bare 1 spiseskje til en halv maskin ullvask. På Stell Ullvask inneholder vaskeaktive ingredienser fra blant annet vann, olivenolje og kokosolje. Med de naturlige ingredienser sikrer den at dine plagg blir helt rene og gode som nye etter vask, og at du kan ha glede av dine ullplagg i mange år fremover.

På nettsiden Paastell.no kan du lese mye mer om På Stell Ullvask og høre mer om dens virkning og ingredienser. Du kan selvfølgelig også bestille din 250 ml På Stell Ullvask til en veldig fordelaktig pris. Du får alltid en super service når du handler med På Stell, og din ullvask vil holde deg i lang tid fremover på grunn av den effektive virkning. Da trenger du ikke bekymre deg hver gang du vasker ull og silke, og du kan få myke, rene plagg uten av vaskemaskinen hver gang.