Dugnad er en type frivillig arbeid som utføres gratis, og som har det formålet at det skal tjene penger til et fellesskap eller et særlig formål for en enkeltperson. Det utføres oftest av en gruppe i fellesskap. For eksempel er det noe som gjerne brukes av idrettslag, skoleklasser, russ eller andre typer av foreninger, når de skal tjene penger til en fellesaktivitet. Det kan være årets store feiring, en treningsleir til utlandet eller kanskje en klassetur. Derfor brukes det også oftest av barn eller ungdommer som ikke selv har de nødvendige midler til å dekke de økonomiske kostnader ved en slik reise, tur eller aktivitet.

Hos Norskdugnad.no får du en trygg og enkel måte å tjene penger til deres formål. De leverer nemlig produkter som egner seg spesielt godt til dugnad. Deres dugnads produkter inkluderer toalettpapir, tørkepapir, håndsåpe og dusjsåpe. Alle produkter er i høy kvalitet slik at forbrukeren faktisk får en vare de har behov for, og som er brukbar i hverdagen. Samtidig er prisen for deg selvfølgelig lav, slik at du kan selge det videre med fortjeneste og opptjene de nødvendige penger til drømmereisen eller lignende. 

Er dere et fotballklubb eller en tennisklubb som vil gjøre årets treningsleir litt mer spennende og eksotisk, eller mangler du som russ penger til å gjøre drømmefeiringen for årgangen til virkelighet? Eller skal skoleklassen kanskje på tur for å oppleve en spennende kulturopplevelse, sportsbegivenhet eller underholdning? Da bør dere vurdere dugnad for å tjene penger til deres formål. Norskdugnad.no har spesialisert seg på området, og vet hva som skal til for å få en god opplevelse. Derfor gir de også masse tips til deg om hvordan du selger flest mulig produkter og får den beste dugnad. Besøk deres nettside og les mye mer om konseptet, eller kontakt de hvis du har spørsmål til akkurat din dugnad.