Trenger du nye sko til hverdag og sport? Da bør du ta en titt på det populære merket Asfvlt. Her finner du nemlig sko som er designet for en aktiv hverdag med masse bevegelse og store krav til komfort. Asfvlt leverer et sortiment av sneakers som lever opp til en veldig høy standard når det gjelder materialer, komfort og design. Deres design representerer en kombinasjon mellom tidløst, stilig design og maksimal ytelse, og hver eneste detalje er gjennomtenkt. Her får du sko som legger vekt på håndverket og alle de små detaljer, og som er designet ut fra de nyeste teknikker og teknologier for å kunne gi deg den beste opplevelsen.

Med en Asfvlt sko er du garantert en høy kvalitet. Her får du utrolig god komfort og passform, gjennomtenkte løsninger, godt håndverk, en slitesterk sko, samt en moderne, sporty design med kant. Kort sagt en sko som du kan bruke hver dag, og som du og føttene dine vil være glad for i lang tid. Deres Speed Socks modell er et utrolig populært valg blant både menn og kvinner. De finnes i mange varianter og farger – alt fra grå til rosa – slik at du kan finne akkurat den modellen som passer for din stil. Skoen er inspirert av klassiske treningssko med komfortable og tekniske neopren såle som former seg etter foten samt en polstret hæl med god demping som gir maksimal komfort for dine føtter. Samtidig er skoen dog veldig stilig og edgy og kan lett anvendes til alle anledninger. Den er produsert i et mykt mesh-materiale som ser stilig ut, og som samtidig gir masse luft til foten, og så er designen enkel, praktisk og sporty.

Hos Kleins.no kan du et stort utvalg av de herlige Speed Socks eller noen av de mange andre modeller fra populære Asfvlt.