Hos Designbelysning.no finner du et stort utvalg av fine vegglamper i høy kvalitet. Her kan du velge mellom masse ulike modeller, størrelser, merker og designs slik at du kan finne akkurat den lampen som passer inn i ditt hjem. For eksempel kan du velge en vegglampe som monteres helt tett inn til veggen. Den er praktisk når du skal spare plass på et lite rom – som f.eks. i entréen – men likevel ha et godt lys. Vil du ha muligheten til å innstille vegglampens retning og styrken av belysningen, da er en vegglampe på stang helt opplagt. Den kan trekkes ut fra veggen når du vil ha et sterkere lys, du kan innstille hvilken vei lampen skal peke, og du kan legge sammen lampen helt tett inn til veggen når den ikke er i bruk.

Det er også mulig å velge de fine vegglamper som henger ut fra veggen på en avrundet stang. Det gir lampen et utrolig romantisk og fint look, og er et godt valg for å skape en koselig stemning. I tillegg bidrar lampen i høyere grad til rommets innredning når den tar opp litt plass i rommet.

Du velger selv om du vil ha en stor eller liten vegglampe, og om designen skal være simpel og stilig eller morsom og kreativ. Noen vegglamper er designet som en lyspære uten skjerm, og disse gir et veldig sterkt og nøyaktig lys, samtidig med at du får et rått og moderne look. Vegglamper med skjerm er å foretrekke dersom du vil ha et bredere og mer dempet lys, og du kan tilpasse farge og design etter din smak. Slik finnes det en vegglampe for alle behov, og du kan helt sikkert finne et par favoritter blant det store utvalget hos Designlamper.no. Her får du alltid høy kvalitet til konkurransedyktige priser.