En personvekt – eller en badevekt som den også er kjent – er en må-ha i private hjem, når man vil holde styr på sin egen vekt, på barnas eller dyrenes vekt, eller vil veie kofferten innen reisen. Det er nemlig en allsidig vekt som lett kan brukes til en lang rekke ulike formål til veiing av mellomstore gjenstander. Ofte har de et bredt intervall av mulige vekter, og presisjonen er fortsatt relativt god slik at du kan få ppålitelige målinger gang på gang.

Hos Vektekspert.no finner du et veldig stort utvalg av personvekter for alle behov. Du kan velge både digitale og mekaniske, og det er stor variasjon i de ulike modeller. For eksempel kan du velge Titan personvekt som dekker alle de mest grunnleggende behov. Den er enkel å anvende, kan veie opp til 150 kg og har en presisjon på 100 gram. Samtidig er den robust, slitesterk og veldig prisvennlig, noe som gjør at den egner seg perfekt i private hjem. Du kan også velge Galileo Body Fat vekt, dersom du vil ha en litt mer avansert modell, som samtidig kan måle kroppsfett og andre verdier. Et opplagt valg for deg som holder på med vekttap eller lignende.

Har du høyere krav til presisjon eller teknologi, da finner du også mer spesialiserte personvekter. Disse er spesielt henvendt til bedrifter, som for eksempel legekontor eller treningssenter. Velg for eksempel pasientvekt KERN MTA, som har et stativ rundt seg slik at eldre eller ustabile pasienter kan støtte seg. Den kan veie helt opp til 3-400 kg, og presisjonen er helt ned til 0,1-0,2 gram. På den måten får du veldig nøyaktige målinger av alle personer, og det er et perfekt valg for leger, fysioterapeuter, trenere eller ligende. Se hele utvalget på Vektekspert.no i dag og finn den personvekten som passer for dine behov.